Algemene voorwaarden

Uniforme Voorwaarden Horeca

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De Uniforme Voorwaarden Horeca zijn op iedere reservering van Hotel de Milliano van toepassing.

Artikel 9. Annuleringen

9.2     Annulering van hotelaccommodatie/ logies

9.2.2. Individuen
Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de gast niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.

  • Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de gast gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Voor meer informatie over de ‘Uniforme Voorwaarden Horeca’ verwijzen wij u naar de website van de Koninklijke Horeca Nederland