Het Ontbijt

Begin uw dag goed met een kwaliteitsontbijt van warm gebakken brood en een grote variëteit aan lokale en ambachtelijke producten. In onze ontbijtruimte heeft u uitgebreide keuze, zowel voor de gast die de dag graag start met een klassiek ontbijt als de bewust gezonde ontbijter. Vers gebakken croissants, huisgemaakte confituur, yoghurt met granola, noten en zaden, vers fruit, ambachtelijke kaas, lokaal vlees en eieren naar keuze zijn slechts een greep uit ons assortiment.

Onze ontbijtruimte is geopend van 8:00 tot 11:00 en typeert zich door het samenspel van klassieke elementen, persoonlijke service en een retro sfeer die terug te vinden zijn in het servies, de architectuur en het design meubilair. Wij verwelkomen u hier graag met een ‘goedemorgen’ na een nacht in een van onze kamers of suites. 

Ontbijt u liever op uw kamer of in uw suite? Dan bieden wij het ontbijt aan in de vorm van roomservice. Vraag dit gerust bij de receptie. Ook voor dieetwensen kunt u hier terecht. 

Ook bezoekers die niet in het hotel verblijven zijn van harte welkom voor een ontbijt in onze ontbijtruimte. Wij vragen u dit vooraf te reserveren.

Aangezien de ontbijtruimte niet geopend mag zijn als gevolg van de corona-maatregelen brengen wij een compleet verzorgd ontbijt naar uw kamer of suite.

Het Restaurant

’s Avond wordt onze zaal omgetoverd tot een gezellige diner ruimte. Naast de vele restaurants aanwezig in de streek, kunt u dus ook comfortabel dineren in het hotel. Geïnspireerd door de Zeeuwse keuken heeft ons menu een sterke focus op visgerechten met lokale producten maar ook voor de liefhebbers van vegetarische of vleesgerechten bieden wij een mooi á la carte menu.  

Het restaurant is geopend van zondag tot donderdag en reserveren kan tussen 18:00 en 20:00. Het restaurant is gesloten op vrijdag- en zaterdagavond. Aangezien wij de meeste producten van het restaurant vers en lokaal inkopen vragen wij u het diner minstens een dag van te voren te reserveren.

Als gevolg van de corona-maatregelen bieden wij op dit moment elke dag diner aan. Onze zaal is echter gesloten, wij bieden daarom diner aan op uw kamer.