Kamers & Suites

De architectuur van Hotel de Milliano brengt ode aan het prachtige modernisme uit de jaren ‘60 en de unieke natuur rond het hotel. Ontworpen door de gerenommeerde Zeeuwse architect Götzen, biedt Hotel de Milliano zijn gasten ruime kamers en suites ingericht met high end vintage meubilair en authentieke materialen. De kamers en suites met zeezicht genieten op elk uur van de dag van een dynamisch steekspel tussen de zee, licht, natuur, het weer en voorbijvarende boten. De kleuren in de kamers zijn geïnspireerd op de natuur waarbij de duintinten die we terugvinden in de omgeving rond het hotel in de kamers zijn binnengebracht. Met subtiele esthetische elementen, ingetogen luxe en authentieke meubels weerspiegelt elke kamer de Rust en Ruimte waarvoor gasten naar ons hotel komen.

Kamer met landzicht

De kamers met landzicht bevinden zich op het gelijkvloers en kijken uit op Breskens en de landelijke omgeving. Met een oppervlakte van 25 m2 zijn deze kamers ideaal voor één individu of voor een koppel.

De kamers beschikken over een een breed panoramisch raam tot op de grond en over een ruime badkamer met inloopdouche. Het unieke interieur is geïnspireerd op het modernisme uit de jaren ‘60, waarbij werd gekozen voor duurzame materialen zoals palissanderhout. Elke kamer heeft haar eigen op het zuiden gericht terras met meubilair. Ze is voorzien van alle comfort zoals gratis wifi, flatscreen TV, Nespresso koffie-apparaat, waterkoker voor thee, telefoon, minibar, haardroger en airco.

Salonkamer met zeezicht, douche & kitchenette

De salonkamers met douche en kitchenette bevinden zich op de 1e, 2e of 3e verdieping en beschikken allemaal over een adembenemend uitzicht over de Westerschelde. Met een oppervlakte van 45 m2 zijn deze kamers ideaal voor een individu, een koppel of voor een koppel en een kind.

De kamers beschikken over een groot terras met zeezicht en een groot terras met landzicht. Via brede panoramische ramen kan u vanuit elke plek in de kamer genieten van een superieur zicht op zee enerzijds en op Breskens en zijn omgeving anderzijds. De kamer beschikt over een salon met authentieke fauteuils en een volwaardige eettafel.

Het unieke interieur is geïnspireerd op het modernisme uit de jaren ‘60, waarbij werd gekozen voor duurzame materialen en unieke meubels in elke kamer. De kamer beschikt over een badkamer met wastafel, douche en toilet. Daarnaast beschikt de kamer over een kitchenette. Alle salonkamers zijn voorzien van gratis wifi, flatscreen TV,  Nespresso koffie-apparaat, waterkoker voor thee, telefoon, minibar, haardroger en een kluisje.

Salonkamer met zeezicht & bad

De salonkamers met bad bevinden zich op de 1e, 2e of 3e verdieping en beschikken over een adembenemend uitzicht over de Westerschelde. Met een oppervlakte van 45 m2 zijn deze kamers ideaal voor een individu, een koppel of voor een koppel en een kind.

De kamers beschikken over een groot terras met zeezicht en een groot terras met landzicht. Via brede panoramische ramen kan u vanuit elke plek in de kamer genieten van een superieur zicht op zee enerzijds en op Breskens en zijn omgeving anderzijds. De kamer beschikt over een salon met authentieke fauteuils en een volwaardige eettafel.

Het unieke interieur is geïnspireerd op het modernisme uit de jaren ‘60, waarbij werd gekozen voor duurzame materialen en unieke meubels in elke kamer.

De kamer beschikt over een zeer ruime badkamer met bad, zeer ruime wastafel en toilet, vormgegeven in een karakteristieke blauwe Italiaanse glasmozaïek.

Alle salonkamers zijn voorzien van gratis wifi, SmartTV,  Nespresso koffie-apparaat, waterkoker voor thee, telefoon, minibar, haardroger en een kluisje.

Junior suite met zeezicht, kitchenette & douche

De Junior Suites met douche en kitchenette bevinden zich op de 1e, 2e of 3e verdieping en beschikken over een adembenemend uitzicht over de Westerschelde. Met een oppervlakte van 55 m2, zijn deze Suites ideaal voor een koppel of voor een koppel met 1 of 2 kinderen.

De Suites beschikken over een groot terras met zeezicht en een groot terras met landzicht. Via brede panoramische ramen kan u vanuit elke plek in de Suite genieten van een superieur zicht op zee enerzijds en op Breskens en zijn omgeving anderzijds. De Suite beschikt over een aparte slaapkamer voor 2 personen en een salon met authentieke fauteuils en een volwaardige eettafel. 

Het unieke interieur is geïnspireerd op het modernisme uit de jaren ‘60, waarbij werd gekozen voor duurzame materialen en unieke meubels in elke kamer. De Suite beschikt over een badkamer met wastafel, douche en toilet. Daarnaast beschikt de Suite over een kitchenette. Alle Junior Suites zijn voorzien van gratis wifi, flatscreen TV,  Nespresso koffie-apparaat, waterkoker voor thee, telefoon, minibar, haardroger en een kluisje.

Junior suite met zeezicht & bad

De Junior Suites met bad bevinden zich op de 1e, 2e of 3e verdieping en beschikken over een adembenemend uitzicht over de Westerschelde. Met een oppervlakte van 55 m2, zijn deze Suites ideaal voor voor een koppel of voor een koppel met 1 of 2 kinderen.

De Suites beschikken over een groot terras met zeezicht en een groot terras met landzicht. Via brede panoramische ramen kan u vanuit elke plek in de Suite genieten van een superieur zicht op zee enerzijds en op Breskens en zijn omgeving anderzijds. De Suite beschikt over een aparte slaapkamer voor 2 personen en een salon met authentieke fauteuils. 

Het unieke interieur is geïnspireerd op het modernisme uit de jaren ‘60, waarbij werd gekozen voor duurzame materialen en unieke meubels in elke Suite.

De Suite beschikt over een zeer ruime badkamer met bad, zeer ruime wastafel en toilet, vormgegeven in een karakteristieke blauwe Italiaanse glasmozaïek. 

Alle Junior Suites zijn voorzien van gratis wifi, SmartTV, Nespresso koffie-apparaat, waterkoker voor thee, telefoon, minibar, haardroger en een kluisje.

Senior Suite met zeezicht,  kitchenette & douche

De Senior Suite met douche en kitchenette bevindt zich op de 2e verdieping en biedt het comfort en de ruimte van een ruim appartement, met hotelfaciliteiten. De Suite beschikt over een adembenemend uitzicht aan drie zijden: over de Westerschelde, over Breskens en over de Zeeuwse Polders. Met een oppervlakte van 80 m2, is de Senior Suite ideaal voor een koppel, voor een koppel met 1 of 2 kinderen of voor 2 koppels

De Senior Suite beschikt over 3 grote terrassen respectievelijk gelegen aan de zeezijde, aan de landzijde en met zicht op de Zeeuwse Polders. Via brede panoramische ramen kan u vanuit elke plek in de Suite genieten van de superieure vergezichten. De Suite beschikt over twee aparte slaapkamers en een zeer ruime woonkamer met salon met authentieke fauteuils, een volwaardige eettafel en een tv-hoek. 

Het unieke interieur is geïnspireerd op het modernisme uit de jaren ‘60, waarbij werd gekozen voor duurzame materialen en unieke meubels in elke Suite. De Suite beschikt over een badkamer met wastafel, douche en toilet. Daarnaast beschikt de Suite over een kitchenette. De Senior Suite is voorzien van gratis wifi, flatscreen TV,  Nespresso koffie-apparaat, waterkoker voor thee, telefoon, minibar, haardroger en een kluisje.

Classic Suite met zeezicht, kitchenette & douche

De Classic Suite met douche en kitchenette bevindt zich op de 3e verdieping en biedt het comfort en de ruimte van een ruim appartement, met hotelfaciliteiten. De Suite beschikt over een adembenemend uitzicht aan drie zijden: over de Westerschelde, over Breskens en over de Zeeuwse Polders. Met een oppervlakte van 80 m2, is de Classic Suite ideaal voor een koppel, voor een koppel met 1 of 2 kinderen of voor 2 koppels.

De Classic Suite beschikt over 3 grote terrassen respectievelijk gelegen aan de zeezijde, aan de landzijde en met zicht op de Zeeuwse Polders. Via brede panoramische ramen kan u vanuit elke plek in de Suite genieten van de superieure vergezichten. De Suite beschikt over twee aparte slaapkamers en een zeer ruime woonkamer met salon met authentieke fauteuils, een volwaardige eettafel en een tv-hoek. 

Voor de Classic Suite werd gekozen voor een uniek interieur uit de jaren ‘80. In die tijd werd de Suite permanent verhuurd aan een Belgische gast, die dit helemaal naar zijn smaak liet inrichten. De Suite beschikt over een badkamer met wastafel, douche en toilet. Daarnaast beschikt de Suite over een kitchenette. De Classic Suite is voorzien van gratis wifi, flatscreen TV,  Nespresso koffie-apparaat, waterkoker voor thee, telefoon, minibar, haardroger en een kluisje.