Hotel informatie

Check-in & Check-out

Check-in    :     vanaf 15:00
Check-out  :     tot 11:00

gebruik code ‘Milliano2021’

Parkeren

Parkeren rondom het hotel is gratis. 

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom in ons hotel. Wij brengen €18,= per nacht per huisdier in rekening. Honden zijn, mits ze andere gasten niet tot last zijn, toegelaten in de ontbijtzaal.

Fietsen

U kunt fietsen huren bij Bike Store Breskens, gelegen op 400 meter van het hotel. Wij kunnen u bij de receptie uitleggen waar u de fietsverhuur kunt vinden.

U kunt, met de onderstaande link, de fietsen ook online reserveren tot één dag op voorhand. U huurt dan bij Bike Store Breskens, niet direct bij het hotel. 

Fietsenberging

U kunt gratis gebruik maken van onze afgesloten en overdekte fietsenberging met mogelijkheid tot het elektrisch opladen van uw e-bike. U kunt aan de receptie een sleutel vragen van de fietsenberging. Deze sleutel kunt u bewaren tot u uit-checkt.

Bereikbaarheid van de kamers en suites 

De kamers en suites met zeezicht zijn via een trappenhal direct bereikbaar  vanaf de zeezijde, hier kunt u ook parkeren. 

De kamers aan de landzijde bevinden zich op de begane grond, deze beschikken over een terrasje. Gasten kunnen direct van deze kamers naar buiten via de terrasdeur. Ook aan de landzijde kunt u parkeren. 

Het hotel beschikt niet over een lift. Mocht u wensen op een lagere verdieping te verblijven kunt u dit doorgeven bij het reserveren.

Zowel om de receptie als de kamers te bereiken dient er altijd een trapje genomen te worden. Voor de meeste verschillende kamers en suites hoeven er  echter niet meer dan enkele tredes genomen te worden. 

Koffie & Thee

Alle kamers zijn voorzien van een Nespresso koffiemachine en een waterkoker.

Minibar

Alle kamers zijn voorzien van een minibar met verschillende dranken, hiervan kunt u tegen betaling gebruik maken.