Het Ontbijt

Begin uw dag goed met een kwaliteitsontbijt van warm gebakken brood en een grote variëteit aan lokale en ambachtelijke producten. Wij hebben een uitgebreid aanbod, zowel voor de gast die de dag graag start met een klassiek ontbijt als de bewust gezonde ontbijter. Vers gebakken croissants, huisgemaakte confituur, yoghurt met granola, vers fruit, ambachtelijke kaas, lokaal vlees en eieren naar keuze zijn slechts een greep uit ons assortiment.

Onze ontbijtruimte is geopend van 8:00 tot 10:00 en typeert zich door het samenspel van klassieke elementen, persoonlijke service en een retro sfeer die terug te vinden zijn in het servies, de architectuur en het design meubilair. Wij verwelkomen u hier graag met een ‘goedemorgen’ na een nacht in een van onze kamers of suites. 

Ontbijt u liever op uw kamer of in uw suite, in alle rust en heerlijk op uw privé terras? Wij verzorgen een compleet ontbijt naar keuze en brengen dit met een glimlach naar de kamer.

Ook voor dieetwensen kunt u bij de receptie terecht.  

Ook bezoekers die niet in het hotel verblijven zijn van harte welkom voor een ontbijt in onze ontbijtruimte. Wij vragen u dit vooraf te reserveren.