Ons verhaal

Ons hotel wordt geleid door de derde generatie van onze familie, de tweede generatie op deze site.

Door onze grootouders gestart in Breskens, op de kade vlak tegenover de haven, werd het oorspronkelijke hotel tijdens de oorlog volledig verwoest, zoals zovele andere gebouwen in Breskens. In een eerste fase werd voor een nieuwe locatie op de kade gekozen.

In de jaren zestig werd het hotel op het duin gebouwd, vlakbij de aanlegsteiger voor het autoveer naar Vlissingen. Het restaurant bleef op de kade.

Onze ouders besteedden de grootste zorg aan het concept en de inrichting van het hotel, waarbij de privacy van de gasten voorop stond. Zo heeft elke kamer haar eigen toegang, zonder dat de gasten via de receptie moeten.

Aanvankelijk beschikte elke suite ook over een kitchenette, zodat de gasten een echt thuisgevoel konden creëren.

Voor het interieur werden exclusieve materialen en state of the art meubilair en aankleding gebruikt.

De laatste 10 jaar werden de kamers en suites stelselmatig gerenoveerd, met respect voor het authentieke karakter van het hotel. Kitchenettes werden in een aantal kamers vervangen door whirlpools, in andere werden ze behouden, zodat de gast nog altijd kan kiezen of hij zelf ook wil koken. Onze kitchenettes bieden immers een volwaardige keukenuitrusting aan.

Bij het begin van de 21ste eeuw werd het autoveer vervangen door een voetveer. Dit had een gunstig effect op de ons omringende natuur. Meer nog dan vroeger is de omgeving van ons hotel een uitzonderlijke plek om vogels te observeren.

Voor kort werd het restaurant in het centrum gesloten en nu kunt u in het hotel zelf dineren.