Corona beleid en maatregelen

Wij kunnen u veilig en hartelijk verwelkomen in ons hotel!

Veiligheid, Hygiëne & Service staat voorop
Uiteraard heeft voor ons uw veiligheid en die van onze medewerkers de hoogste prioriteit. In het hotel hebben we diverse maatregelen getroffen en protocollen aangescherpt om aan de huidige richtlijnen te voldoen en u toch een zo prettig mogelijk verblijf te bieden. Bij de incheck zult u op de hoogte worden gesteld van de maatregelen die gelden in het hotel. Reserveringen gaan bij voorkeur via deze website, telefonisch of per e-mail.

Afstand, Ruimte & Rust
De rustige locatie en ruime kamers zorgen voor een ervaring waarbij u in deze tijd gerust kan genieten. Gasten kunnen zich van en naar de kamers begeven zonder de verblijfsruimtes, receptie of hoofdingang te passeren, waardoor contact met medewerkers en medegasten kan worden voorkomen.

Ontbijt & Diner
Op het moment is ontbijt en diner enkel mogelijk voor hotelgasten. In het kader van de meest recente corona-maatregelen is ook serveren in ons restaurant niet meer mogelijk. Wij bezorgen ontbijt en diner daarom tot uw kamer. In dit geval plaatsen wij het ontbijt of het diner voor de deur van uw kamer, waar u het in ontvangst kan nemen. We bieden bij het diner tafellinnen, een kandelaar en aangepast servies zodat u in een uniek kader kan genieten van uw diner op de kamer.

Daarnaast zijn er zeer veel mogelijkheden tot het afhalen of laten bezorgen van lunch of diner in de streek. De kamers en suites met kitchenette lenen zich daarnaast uiterst goed om, zonder gebruik te maken van bezorging of het afhalen van gerechten, zelf een maaltijd te verzorgen.

Alcoholische dranken mogen wij in het kader van de meest recent corona-maatregelen niet meer verzorgen  na 20:00 , u beschikt op de kamer echter wel over een minibar met alcoholische dranken waar u altijd gebruik van kan maken.

Versoepelde annuleringsvoorwaarde bij reservering via website, e-mail of telefoon.
Om gebruik te maken van de meest gunstige annuleringsvoorwaarden verzoeken wij u uw verblijf via onze website, telefonisch of per mail te reserveren.

Bij ziekte verzoeken we u thuis te blijven.
Om medegasten en onze medewerkers te beschermen vragen we u thuis te blijven bij klachten (verkoudheid, benauwdheid, koorts). Hieromtrent zullen wij u ook een aantal verplichte vragen stellen bij aankomst.