Corona beleid en maatregelen

Wij kunnen u veilig en hartelijk verwelkomen in ons hotel!

Veiligheid, Hygiëne & Service staat voorop
Uiteraard heeft voor ons uw veiligheid en die van onze medewerkers de hoogste prioriteit. In het hotel hebben we diverse maatregelen getroffen en protocollen aangescherpt om aan de huidige richtlijnen te voldoen en u toch een zo prettig mogelijk verblijf te bieden. Bij de incheck zult u op de hoogte worden gesteld van de maatregelen die gelden in het hotel. Reserveringen gaan bij voorkeur via deze website, telefonisch of per e-mail.

Afstand, Ruimte & Rust
De rustige locatie en ruime kamers zorgen voor een ervaring waarbij u in deze tijd gerust kan genieten. Gasten kunnen zich van en naar de kamers begeven zonder de verblijfsruimtes, receptie of hoofdingang te passeren, waardoor contact met medewerkers en medegasten kan worden voorkomen.

 

GELDENDE MAATREGELEN VANAF 28 NOVEMBER 2021


MONDMASKER VERPLICHT IN ALLE OPENBARE RUIMTES, AAN DE ONTBIJTTAFEL KUNT U DEZE VERWIJDEREN


EEN CORONATOEGANSBEWIJS (CTB) IS VERPLICHT INDIEN U WIL GEBRUIK MAKEN VAN ONZE ONTBIJTRUIMTE


INDIEN U NIET OVER EEN CORONATOEGANGSBEWIJS BESCHIKT, KAN ER OP DE KAMER ONTBETEN WORDEN MET GRATIS ROOMSERVICE


HET CORONATOEGANGSWBEWIJS MOET IN DE VORM VAN EEN QR CODE ZIJN


RESTAURANTS SLUITEN OM 17H, VELE RESTAURANTS IN ONZE DIRECTE OMGEVING WERKEN MET EEN DELIVERY SERVICE


U KUNT UITERAARD OOK ZELF IETS KOKEN IN DE KAMERS MET KITCHENETTE; SERVIES, BESTEK, POTTEN & PANNEN ZIJN VOORZIEN

 

TOEGANG MET EEN CORONATOEGANGSBEWIJS (CTB)

Bij het betreden van ons hotel vragen wij iedere gast de QR-code in de CoronaCheck-app of geprint op papier te laten zien samen met een geldig legitimatiebewijs. Wij zullen de QR code scannen met de CoronaCheck scanner. Wanneer op de scanner een groene vink wordt getoond, heeft de gast toegang tot de ontbijtruimte. Bij een rood kruis kan er geen ontbijt genomen worden in de ontbijtruimte. U zal deze kunnen nemen op de kamer met gratis roomservice. 
 

Hoe komt u aan een coronatoegangsbewijs?

Men krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Wanneer men niet volledig gevaccineerd is of geen geldig herstelbewijs heeft, kan men via www.testenvoortoegang.nl een gratis test aanvragen. Binnen 2 uur is de uitslag bekend. De ophaalcode van de negatieve testuitslag is in te vullen in de CoronaCheck-app. De testuitslag van een zelftest is niet toegestaan

 

Bij ziekte verzoeken we u thuis te blijven.
Om medegasten en onze medewerkers te beschermen vragen we u thuis te blijven bij klachten (verkoudheid, benauwdheid, koorts).