Actueel & COVID-19

Wij mogen u weer verwelkomen!

In verband met versoepelde maatregelen voor heel Zeeland omtrent het COVID-19 virus is ons hotel voor toeristisch en zakelijk verblijf vanaf 1 mei 2020 geopend. Wij hopen u in goede gezondheid te ontvangen in onze veilige, rustige en prachtige omgeving.

Veiligheid, Hygiëne & Service staat voorop

Uiteraard heeft voor ons uw veiligheid en die van onze medewerkers de hoogste prioriteit. In het hotel hebben we diverse maatregelen getroffen en protocollen aangescherpt om aan de huidige richtlijnen te voldoen en u toch een zo prettig mogelijk verblijf te bieden. Bij de incheck zult u op de hoogte worden gesteld van de maatregelen die gelden in het hotel. Reserveringen gaan bij voorkeur via deze website, telefonisch of per e-mail.

Afstand, Ruimte & Rust

De rustige locatie en ruime kamers zorgen voor een ervaring waarbij u in deze tijd gerust kan genieten. Gasten kunnen zich van en naar de kamers begeven zonder de verblijfsruimtes, receptie of hoofdingang te passeren, waardoor contact met medewerkers en medegasten kan worden voorkomen.

Ontbijt & Diner

Ontbijt is altijd inbegrepen bij de overnachting maar is nu ook enkel mogelijk voor hotelgasten. Doordat tafels ver genoeg uit elkaar staan en we een vaste tijd met u afspreken kan de nodige afstand worden gewaarborgd. In plaats van het ontbijtbuffet dat u van ons gewend bent, zal er een uitgebreid en vers ontbijt voor u op tafel klaar staan. Daarnaast is ook roomservice mogelijk, het ontbijt zal dan ’s ochtends voor uw deur worden geplaatst. Diner is enkel mogelijk op reservering.

Versoepelde annuleringsvoorwaarde bij reservering via website, e-mail of telefoon.

Om gebruik te maken van de meest gunstige annuleringsvoorwaarden (klik hier) verzoeken wij u uw volgende verblijf via onze website, telefonisch of per mail te reserveren. 

Bij ziekte verzoeken we u thuis te blijven.

Om medegasten en onze medewerkers te beschermen en aan wettelijke verplichting te voldoen vragen we u thuis te blijven bij klachten (verkoudheid, benauwdheid, koorts). Hieromtrent zullen wij u ook een aantal verplichte vragen stellen bij binnenkomst.